| 

Näppäimistö aktiivisena osana bakteerisodassa !

  Seal Shield   Silver Seal   Silver Surf   Hiiret/Remotes   Yhteydenotto  

Antibakteeri näppäimistöt mikrobien torjunnassa

Uutiset sairaalassa tarttuneiden infektioiden ( HAI - Hospital Acquired Infections ) leviämisestä nostavat tietoisuutta puhtaanapidon tarpeellisuudesta sairaala-henkilökunnan keskuudessa. Seal Shield™ pestävät näppäimistöt ja hiiret ovat vastaus näihin haasteisiin. Myös raportit MRSA virusten leviämisestä kouluissa ovat huolenaihe; yksittäisiä tapauksia on jo raportoitu Center for Disease Control.in toimesta Yhdysvalloissa, lähteinä usein luokkahuoneissa käytetyt näppäimistöt - tilaus helposti pestäville näppäimistöille on olemassa.

100% Vesitiivis - Taatusti ! Kaikki tuotteemme täyttävät IP68 standardin vaatimukset [ IP LUOKAT ], laitteen upottamisen nesteeseen - näppäimistöjämme voi myös käyttää veden alla. Seal Shield tuotteet on suunniteltu pestäviksi; työpisteestä tai perheen oleskelutiloista astianpesukoneeseen tai pesualtaaseen. 100% Astianpesukoneen kestävä Varma tapa puhdistaa näppäimistöt, hiiret ja kaukosäätimet on niiden pesu astianpesukoneessa, tai liottaminen ja harjaaminen pesuainevedessä pesualtaassa.

Antimikrobinen ! Kaikki SILVER tuotelinjan tuotteet sisältävät ainutlaatuisen SILVER SEAL™ suojauksen, joka hyödyntää luontaisia, puhtaita hopea-ioneita, yhdistettynä korkealuokkaiseen muoviraaka-aineeseen. Näin saavutetaan turvallinen, tehokas ja epäorgaaninen antimikrobinen vaikutus. SILVER SEAL™ suojauksen on todistettu turvallisesti ehkäisevän mikrobi-kasvua ja vähentävän hajua aiheuttavien bakteerien leviämistä.

Seal Shield - ja Pesu juoksevan veden alla

Näppäimistön puhdistaminen tiskialtaassa pesuaineella, tai suoraan tiskikoneessa on nyt mahdollista.

©2010 scanmagnetics oy  •  puh. 09-271 2200, fax. 09-271 2210  •  all rights reserved, all trademarks acknowledged